Haartransplantatie

Dankzij innovatieve en kosteneffectieve haartransplantatietechnieken uitgevoerd in gecertificeerde high-tech klinieken, geven onze vooraanstaande Turkse artsen u uw haar terug. Geniet van exclusieve service, VIP-transfers, hoge kwaliteit en garantie tegen de beste prijs.

Onze haarchirurgen combineren haarimplantatietechnieken met effectieve nabehandeling. De verschillende specialistische nabehandelingen zijn gericht op de snelle en natuurlijke genezing van haarfollikels, ondersteuning van haargroei en de voeding van getransplanteerde haarzakjes. Clinique Ouché biedt u keuze uit diverse haartransplantatiepakketten, ieder met all-inclusive service en garantie. Afhankelijk van het pakket dat u kiest, wordt Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie opgevolgd door effectieve nabehandelingen.

Professionele haartransplantatie in Turkije

De keuze voor een haarimplantatie behandeling in Turkije biedt verschillende voordelen. Het meest genoemde voordeel van haartransplantatie in Turkije is het financiële voordeel. Dankzij lagere kosten voor haartransplantatie in Turkije bieden wij onbeperkt grafts tegen een vaste prijs. In onze moderne ISO/JCI gecertificeerde klinieken voor haartransplantatie in Turkije maken artsen gebruik van de meest succesvolle technieken voor haartransplantatie, tegen een laag tarief en zonder dat u inlevert op kwaliteit.

De beste behandelmethoden voor haartransplantatie

In onze haartransplantatiekliniek passen wij de nieuwste technieken voor haarimplantatie toe. Hierbij worden haartransplantatietechnieken en behandelmethoden voor effectieve haargroei gecombineerd voor een optimaal resultaat. Door middel van innovatieve Diamond FUE haartransplantatie technologie of DHI haartransplantatie in combinatie met IGF-, laser- en hyperbare zuurstoftherapie geven de experts u een volle, gezonde en glanzende haardos terug.

Haartransplantaties en ondersteunende therapieën

FUE haartransplantatie

Haartransplantatie door middel van de Diamond FUE techniek resulteert in een zeer natuurlijk ogende haardos. Dankzij saffiertips met diamant coating worden haarzakjes uiterst precies getransplanteerd. Hierdoor geneest het donorgebied na de haarimplantatie sneller en wordt littekenvorming op de huid geminimaliseerd. De grafts die via de FUE haartransplantatietechniek worden getransplanteerd groeien vervolgens op natuurlijke manier vast in de huidkanalen waarna zelfs een kapper origineel haar en getransplanteerd haar niet van elkaar kan onderscheiden.

DHI haartransplantatie

Bij de DHI haartransplantatiemethode worden haarzakjes met behulp van een specialistisch haarimplantatie instrument, de DHI Implanter Pen, één voor één uit het donorgebied geoogst en overgebracht naar het ontvangende gebied. Dit proces wordt gelijktijdig uitgevoerd: de follikels worden bij DHI haartransplantatie direct overgebracht naar de huidkanalen. De Implanter Pen biedt volledige controle over de implantatie van haarfollikels waarbij scheren van de haren in het ontvangende gebied niet nodig is.

IGF therapie

IGF therapie is een serumondersteuning bij haarimplantatie. Door middel van de IGF methode wordt gezonde haargroei van bestaande haarfollikels gestimuleerd en geoptimaliseerd. Hierbij wordt het effectieve Insuline Growth Factor (IGF) serum met aminozuren, mineralen en vitamines in de haarzakjes geïnjecteerd om haaruitval tegen te gaan en bloedcirculatie te bevorderen. De combinatie van effectieve IGF therapie en Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie resulteert in gehydrateerd, gezond en dik haar.

Hyperbare Zuurstoftherapie

Dankzij hyperbare zuurstoftherapie ondersteuning bij haartransplantatie hechten getransplanteerde haarzakjes eenvoudiger en sneller aan de huid van het ontvangende gebied. De toevoer van zuivere zuurstof boven atmosferische druk na Diamond FUE haartransplantatie of DHI haartransplantatie bevordert de microcirculatie in de bloedvaten. De haarzakjes worden optimaal gevoed en het genezingsproces na haarimplantatie wordt versneld. Op deze manier zorgt zuurstof therapie na haarimplantatie voor dikker, flexibeler en glanzender haar zonder roos of seborroe.

Lasertherapie

Na haarimplantatie wordt de genezing en groei van de getransplanteerde haarfollikels via lasertherapie gestimuleerd en teruggebracht naar de oorspronkelijke dikte. Lasertherapie vermindert haaruitval door de groeifase van het haar na haartransplantatie te versnellen en optimale, gezonde haargroei te bevorderen. Onze haartransplantatie experts maken gebruik van FDA-goedgekeurde laserapparaten waardoor bijwerkingen uitblijven. Lasertherapie na haartransplantatie is een uitermate succesvolle behadeling voor mensen met dunner en brozer haar.

Afspraak maken