Onze behandelingen

Afdelingen

Plastische chirurgie

Leer over alle mogelijke behandelingen voor plastische chirurgie

Bariatrische chirurgie

Obesitas is een van de grootste gezondheidsproblemen in de wereld, met name in ontwikkelde en ontwikkelingslanden.

Haar transplantatie

Dankzij innovatieve en kosteneffectieve haartransplantatie-technieken, geven onze vooraanstaande Turkse artsen u uw haar terug.

Tandheelkunde

Bij Clinique Ouché worden alleen tandheelkundige implantaten van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Kosten

Clinique Ouché kent geen vaste prijzen omdat ieder mens uniek is en wij onnodige kosten willen voorkomen. Hierom vermelden wij alleen de vanaf (v.a.) prijzen. Indien u een totaal berekende offerte wilt, kunt u door middel van een e-consult te plannen een behandelingsplan en een offerte op maat vrijblijvend opvragen

 

Behandelingen Plastische Chirurgie

SMAS Facelift

Onze Extended High SMAS techniek kan de huid binnen de gestelde natuurlijke grenzen radicaal verjongen.

Borst Esthetiek

De borsten zijn een typisch symbool van het vrouwelijke geslacht en hebben altijd een fascinerend en verbazingwekkend effect.

Gezichtsverlammingen

Bij de behandeling van gezichtsverlamming worden verschillende benaderingen gebruikt, afhankelijk van de ernst van het geval.

Vaser Liposuctie

Net als bij de traditionele manuele liposuctie wordt de procedure bepaald door de mate van trauma aan de omliggende weefsels en bloedvaten.

Brazilian Butt Lift (BBL)

Een heupvergroting verandert de grootte en vorm van de heup van de patiënt door het overbrengen en injecteren van vet of het chirurgisch plaatsen van een siliconenimplantaat in de heup.

Mannelijke Geslachtsdelen

Onze arts van Clinique Ouché biedt genitale chirurgiemethoden aan voor mannen die op zoek zijn naar oplossingen voor de meest bijzondere problemen.

3D Neuscorrectie

Het gebruikt medische 3D-gezichtsbeelden met werkelijke metingen om de operatie in de digitale omgeving nauwkeurig te plannen en vervolgens de huidige gescande gegevens te simuleren met behulp van de virtuele neuscorrectietoepassing van de chirurgisch bediende haptische technologie.

Behandelingen Bariatrische chirurgie

Gastric Sleeve

Een gastric sleeve-operatie is een obesitasoperatie die bestaat uit het laparoscopisch verwijderen van ongeveer 80% van de maag.

Gastric by-pass

Maagballon

Maagbotox

Behandelingen Haartransplatie

FUE Haartransplantatie

Haartransplantatie door middel van de Diamond FUE techniek resulteert in een zeer natuurlijk ogende haardos. Dankzij saffiertips met diamant coating worden haarzakjes uiterst precies getransplanteerd. 

DHI Haartransplantatie

Bij de DHI haartransplantatie methode worden haarzakjes met behulp van een specialistisch haarimplantatie instrument, de DHI Implanter Pen, één voor één uit het donorgebied geoogst en overgebracht naar het ontvangende gebied.

Behandelingen Tandheelkunde

Tandheelkundig implantaat

Tandheelkundige implantaten zijn titanium metaalschroeven die in het kaakbot worden geplaatst om een of meer valse tanden te ondersteunen door als tandwortel te fungeren

Porseleinen fineer / Zirkonia Kronen (facings)

Porseleinen fineer is een dunne laag porselein en wordt alleen op de voorkant van de tanden aangebracht met minimale tandglazuurverwijdering.

All-on-4 Behandeling

Met de All-On-4-behandeling kunnen 4 tandheelkundige implantaten de volledige boogvormige en niet-verwijderbare prothese ondersteunen.

Afspraak maken