Mannelijke geslachtsdelen

Het is voor mannen moeilijk om openlijk over penisgrootte en erectieproblemen te praten. In het algemeen is het voor mannen onmogelijk om over deze problemen te praten, wat kan leiden tot ongemak, gebrek aan zelfvertrouwen en verdriet, ook al hebben ze een succesvolle carrière, sportieve vaardigheden en een goede gezondheid. Het is volkomen begrijpelijk dat mannen met dergelijke medische problemen zich onzeker voelen en naar een oplossing zoeken. Onze artsen passen genitale chirurgiemethoden toe bij mannen met zeer uiteenlopende genitale problemen.

VERGROTING VAN DE PENISOMTREK MET EEN AUTOLOOG VETVACCIN, VERRIJKT MET REGENERERENDE CELLEN

Penisvergroting is een dagelijkse chirurgische ingreep die onder algemene anesthesie wordt uitgevoerd. De conventionele vetvaccins vereisen dat ze in stukken worden gesplitst, zodat er meer dan één procedure nodig is om de gewenste omvang te bereiken. Om dit probleem op te lossen, bieden recente ontwikkelingen in de plastische chirurgie met betrekking tot regeneratieve geneeskunde en celtherapie de mogelijkheid om de levensvatbaarheid van het overgedragen vetweefsel te verhogen. De celtherapie zelf verhoogt de angiogenese en dus de vascularisatie van het penisweefsel.

Het geïnjecteerde vetweefsel wordt meestal met een kleine incisie uit de buik, dij of heup verwijderd, met speciale kits verzameld en vervolgens in een geautomatiseerd prepareerinstrument verwerkt om de cel cocktail te bereiden. Het andere deel van het vetweefsel wordt verwerkt in een filterapparaat om de verkleinde weefseldeeltjes, nanovet genaamd, te verkrijgen en ze voor te bereiden op de overbrenging naar hun bestemming. Het voordeel van deze procedure is dat het weefsel dun en flexibel wordt en dat het voorkomt dat de penis stolt, wat een veelvoorkomend probleem is bij het traditionele vetweefselvaccin voor de penis.

De cel cocktail wordt met nanovet opgeschud en met een of meerdere kleine incisies in de huid net onder de eikel geïnjecteerd. De hechtingen zijn smeltwerkend en de incisies genezen zonder littekens.

De operatie wordt onder plaatselijke of algehele anesthesie uitgevoerd, duurt 1-2 uur en er is geen compressieverband nodig. U kunt 5 dagen na de operatie weer aan het werk.

PENISVERGROTING

De meest gebruikte techniek voor een penisextensie is het doorsnijden van de penisspier en het vervolgens door middel van een plastische chirurgische ingreep te voorzien van een huid om de extensie te bedekken. De procedures voor penisvergroting kunnen de penis met 2-3 cm verlengen, maar deze resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.

De operatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke of algemene verdoving, duurt 1-2 uur en vereist over het algemeen geen ziekenhuisopname. U kunt 5 dagen na de operatie weer aan het werk.

 

INTRACAVERNALE INJECTIE BIJ PATIËNTEN MET EEN ERECTIESTOORNIS

De effectiviteit van volwassen mesenchymale stamcellen bij de behandeling van verschillende ziekten en orgaanbeschadigingen is in recente studies aangetoond. Talrijke klinische en experimentele studies hebben aangetoond dat erectiestoornissen verbeteren na intracavernale injectie van dergelijke cellen.

De artsen van Clinique Ouché bieden deze behandeling aan met behulp van de technologie genaamd ‘Stemp-Biotrend Turkey’. Deze state-of-the-art technologie maakt het mogelijk om de stamcellen op een eenvoudige en effectieve manier te isoleren en veilig toe te passen bij patiënten die lijden aan deze veel voorkomende aandoening.

Afspraak maken