SMAS Facelift

Het verouderingsproces van het hoofd- en nekgebied is afhankelijk van verschillende factoren gerelateerd aan de structuur van het gezicht, het onderliggende zachte weefsel en de bedekkende huid.

In principe is de huid, die het gezicht en de hals bedekt met zacht weefsel, op verschillende plaatsen verbonden met het onderliggende bot. Bij het ouder worden hangen de huid en de weke delen over hun aanhechtingspunten en vormen rimpels en lagen die een indicatie zijn voor veroudering.

Er bestaan veel gangbare technieken in de plastische chirurgie die dit probleem kunnen oplossen. In tegenstelling tot de waarschijnlijkheden en illusies van minder intensieve ingrepen is de mogelijkheid van drastische veranderingen en herpositionering van gezichts- en hals structuren alleen mogelijk als het gezichtsweefsel en de huid volledig gescheiden zijn van de bevestigingspunten en opnieuw worden aangebracht om er weer jong uit te kunnen zien.

De veroudering van het gezicht en de hals is in wezen een proces waarbij het volgende wordt waargenomen: veroudering van de huid, verzwakking van de zachte weefsels onder de huid en verlies van massa van de totale huid, zachte weefsels en botstructuur. Deze drie kwesties vereisen een oplossing voor een optimaal resultaat bij de huidvernieuwing. Daarom moet elk probleem afzonderlijk worden aangepakt en moeten alle behandelingsopties samen in één tijdschema worden gerealiseerd. Bij Clinique Ouché ondergaat elke patiënt een individueel onderzoek, worden alle problemen van gezichtsveroudering geïdentificeerd en vinden de juiste behandelmethoden plaats op het juiste moment om een natuurlijk en blijvend uiterlijke verschijning te bereiken.

Kan je met een tijdmachine reizen?

Onze eigen Clinique Ouché artsen hebben de Extended High SMAS techniek ontwikkeld, deze methode kan de huid binnen de gestelde natuurlijke grenzen radicaal verjongen, zodat de patiënt daadwerkelijk lijkt op een jongere versie van zichzelf.

Deze techniek is ontworpen om alle bevestigingspunten van de huid los te maken en het gezicht weer in de juiste positie te brengen (suspensieve ligamenten)

All in one procedure

De procedure verjongt het gezicht, de hals, het voorhoofd, de wenkbrauwen en de bovenste en onderste oogleden. Dit “integriteitsconcept” zorgt voor een harmonieus evenwicht tussen gezichts- en halsstructuren, wat resulteert in een duurzame en jeugdige uitstraling.

Afspraak maken