Vaser Liposuctie

Net als bij de traditionele manuele liposuctie wordt de procedure bepaald door de mate van trauma aan de omliggende weefsels en bloedvaten. Met de uitvinding van de piëzotechnologie zijn veel nieuwe toepassingen in de medische wereld geïntroduceerd. VASERlipo® maakt gebruik van een minimaal invasieve liposuctietechniek die op een selectieve manier ongewenste vetten in stukjes snijdt en voorzichtig verwijdert.

Het bijzondere kenmerk van de Vaser-technologie voor vetweefsel zorgt voor een veiligere liposuctie met een minimaal trauma aan de bloedvaten. Hierdoor kunnen grotere hoeveelheden vet worden opgenomen vergeleken met andere liposuctieprocedures.

Vasertechnologie levert indrukwekkende resultaten op door de vetzones te behandelen met behulp van ultrasone signalen en vervolgens het vet voorzichtig te verwijderen door middel van een klein buisje dat onder de huid wordt geplaatst. Deze minimaal invasieve ingreep is zo ontworpen dat ze vriendelijk is voor het lichaam alsmede zeer effectief, wat resulteert in minder weefselbeschadiging ten opzichte van conventionele liposuctieprocedures, waardoor patiënten de gladde contouren krijgen die ze nastreven.

Overzicht van de procedurele handelingen

 

Een speciale zoutoplossing (opzwellende vloeistof) wordt in het doelgebied geïnjecteerd om het te verdoven en de plaatselijke bloedvaten kleiner te maken. De zoutoplossing vergemakkelijkt ook de verwijdering van vetcellen door het volume van het doelgebied tijdelijk uit te breiden,

Kleine sondes worden vervolgens via kleine incisies in het lichaam ingebracht. Deze sondes resoneren bij een hoge echofrequentie en laten de omliggende weefsels intact terwijl ze de vetcellen laten trillen als gevolg van het cavitaire-effect.

Losse vetcellen worden gemengd met de zwellende vloeistof en vervolgens uit het lichaam verwijderd met behulp van speciale canules die door de onderdruk worden opgezogen en de omringende weefselmatrix helpen te beschermen.

De oppervlakkige “S”-modus van de Vasertechnologie zorgt voor extra energie onder de huid, waardoor de collageensynthese wordt verbeterd en uiteindelijk de huiddekking en -contractie wordt verbeterd.

 

 

 

 

 

Na de operatie wordt de patiënten een genezingsplan voorgeschreven dat zorgt voor een maximale huidspanning en gladheid van de huid. Uw arts kan een massagebehandeling aanbevelen om de resultaten te verbeteren en de genezing te versnellen.

Volledige vormgeving van het lichaam

VASERlipo® is een gepersonaliseerde methode die het lichaam vormt, vet verwijdert en de huid gladder maakt, waardoor u zich beter voelt en er beter uitziet. Deze minimaal invasieve liposuctieprocedure maakt gebruik van ultrasone signalen om selectief kleine of grote vette gebieden in stukjes te snijden en de omliggende weefsels intact te houden.

De vaser debulking methode van onze arts

Vaserlipo volumereductie wordt gebruikt om een passende stimulans te geven aan patiënten met overgewicht die hun levensstijl willen veranderen en die geen bariatrische chirurgie willen ondergaan.

VASER HI DEF®

Hoogopgeleide artsen hebben VASERlipo naar een hoger niveau getild en hebben VASER Hi Def® ontwikkeld, een geavanceerde vormgevingstechniek die het vet rond de spiergroepen reinigt en de spieren verfijnder maakt.

Vaser lipoabdominoplastie

Om de buikchirurgie nog verfijnder te maken, biedt deze techniek als extra ingreep de mogelijkheid om de buikwanden en de taille nog verfijnder vorm te geven.

Vaser ondersteunende BBL (BRAZILIAN BUTT LIFTING)

Dankzij de Vaserlipo-vormgevingsmethodiek is het mogelijk om in het heupgebied geweldige esthetische resultaten te bereiken.

Afspraak maken